ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ

ΧΩΡΙΣ

ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

Φορητή Ακτινολογική Μονάδα

Φορητό Ακτινολογικό μηχάνημα για κατ’ οίκον ακτινογραφίες DIG - 360

 

Το φορητό ακτινολογικό διαθέτει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα και τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • To DIG - 360 είναι ένα ακτινολογικό μηχάνημα με ενσωματωμένα τα επιμέρους στοιχεία (γεννήτρια υψηλής συχνότητας (inverter), ακτινολογική λυχνία, collimator) συνδυάζοντας την τεχνολογία αιχμής των υψίσυχνων γεννητριών με την απόλυτη ευκολία χρήσης σε οποιαδήποτε εφαρμογή σε θαλάμους ασθενών και χειρουργεία καθώς και σε νοσοκομειακούς χώρους (Μ.Ε.Θ, Τ.Ε.Π., ορθοπεδική, παιδιατρική κλπ) όσο και σε έξω νοσοκομειακό περιβάλλον, για κατ ’οίκον ακτινογραφίες, σε ασθενοφόρα, κινητές μονάδες, αγροτικά ιατρεία, κλπ.
  • Το φορητό ακτινολογικό μηχάνημα τύπου DIG - 360  ανταποκρίνεται στις πιο έντονες απαιτήσεις, συνδυάζοντας την μέγιστη παραγωγικότητα και αποδοτικότητα με ιδιαίτερη ευκολία χειρισμών από το χρήστη.
  • Το DIG - 360  διαθέτει την πλέον σύγχρονη υψίσυχνη γεννήτρια η οποία επιτρέπει την εκπομπή υψηλής έντασης και  ποιότητας ακτινοβολίας, με ηλεκτρική παροχή από οποιαδήποτε κοινή πρίζα και σε συνδυασμό με την απόλυτη ευελιξία και ευκολία τοποθέτησης του ασθενούς απαντά στις ανάγκες όλων  των τμημάτων του Νοσοκομείου.
  • Η εξαιρετικά εργονομική οθόνη αφής του πίνακα ελέγχου προσφέρει εξαιρετική εποπτεία όλων των παραμέτρων και των πιθανών ρυθμίσεων. Επιπλέον, η μονάδα ελέγχου από μικροεπεξεργαστή παρέχει ευκολία στη χρήση (που ολοκληρώνονται από τη δυνατότητα εξοικονόμησης 6 προ-προγραμματισμένες ανατομικές τεχνικές με αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο στην οθόνη αφής) και υψηλή αξιοπιστία.
  • Η μεταφορά της μονάδας είναι εξαιρετικά εύκολη καθώς το μηχάνημα συνοδεύεται από ειδικό βαλιτσάκι μεταφοράς και προστασίας από χτυπήματα και άλλους κινδύνους.
  • Επίσης για την σωστή τοποθέτηση και δυνατότητα ρύθμισης ύψους κατά τη διάρκεια της ακτινοβόλησης παρέχεται ειδική τροχήλατη βάση mobile Stand του οποίου το ασυνήθιστο σχέδιο, καθώς και οι δυνατότητες χειρισμού επιτρέπουν την εύκολη τοποθέτηση κάτω από κάθε κρεβάτι ασθενή με ακριβείς κινήσεις.